Jälleenmyyjäksi

Nikotiinipussien jälleenmyynti alkaa rekisteröitymisellä. Rekisteröitymällä verkkokauppaamme näet tuotteidemme hinnat ja pääset tilaamaan tukkupakkauksia. Täytettyäsi alla olevan lomakkeen hakemuksesi siirtyy meille tarkistettavaksi. Myyntitiimimme tarkastaa käyttäjäsi mahdollisten virheiden varalta ja on sinuun yhteydessä, mikäli ongelmia ilmenee. Jos kaikki on kunnossa, saat ilmoituksen sähköpostiisi tilin aktivoimisesta.

Tilin aktivoinnin jälkeen näet kaikki tuotteemme, tuotteiden hinnat ja pääset tekemään tilauksen kaupastamme. Valitse haluamasi tuotteet ostoskoriin ja syötä toimitustiedot. Jos toimitusosoite on muu kuin yrityksesi osoite, muista muokata se toimitustietoihin. Voit maksaa tilauksen heti kysytyimmillä pankkipainikkeilla tai korteilla.

Käsittelemme tilauksesi mahdollisimman nopeasti ja tilauksesi saapuu varastoltamme Postin toimittamana yrityksesi toimipisteeseen joko paketti tai lavatoimituksena. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä myyntiimme myynti (at) nikotiinipussitukku.com

Rekisteröidy

Täytä alla oleva lomake yrityksesi tiedoilla, jolla haluat aloittaa jälleenmyynnin.

Hyväksyntä

Käymme läpi hakemuksesi ja tarkistamme sen virheiden varalta.

Tilaus

Myyjämme on yhteydessä sinuun ja auttaa sinua tuotteiden valitsemisessa juuri sinun tarpeisiin.

Lähetys

Voit tehdä tilauksen suoraa myyjällesi. Saat tuotteet normaalisti jo seuraavan arkipäivänä!